Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marcus

1. 6. 2012 22:11
Funny

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl tolik demagogie, nesmyslů a zjednodušování na jednom místě...už vím - když jsem viděl Mein Kampf. Pane kolego - pokud má někdo vymytý mozek, pak se obávám, že jste to byl vy, komu byl opravdu velmi důkladně propláchnut :-D

0 0
možnosti

theojed

2. 6. 2012 1:14
Re: Funny

Mě by zajímalo proč se obtěžujete psát nějaký text, když je zcela prosty argumentů nebo informace... a jenom se snažíte hloupě urazit... marně

0 0
možnosti

carolusI

31. 5. 2012 22:43
Kandidáti:

Ideální-                                                   0

Přijatelný-                                               0

Z nouze dobrý-                                      1   (Zeman)

Škodliví-                                                  takřka všichni kteří se na to třesou.

0 0
možnosti

theojed

31. 5. 2012 23:31
Re: Kandidáti:

Co máte proti Jaklovi?

0 0
možnosti

kaktusak

31. 5. 2012 21:45
Konzervativci snad nejsou pravice?

Kolektivismus, o kterém byla řeč, je založen na rovnosti. To prosazuje levice.

Naopak, nahoře elita a dole masa, tedy nerovnost, to nemá s kolektivismem co dělat, to je pravicové vidění světa.

0 0
možnosti

James_Raynor

31. 5. 2012 19:54
Velmi dobře theojede,

ponechám stranou obsah vašeho blogu, nerad bych jej hodnotil. Dovolím si Vám jen předložit jednu malou konspiraci, můžete ji tam někam taky zakomponovat. Btw Rockefeller dobrý, ale chybí tam ilumináti, zednáři a Rotschilds + protokoly by se taky určitě neztratily! http://www.zvedavec.org/komentare/2012/04/4911-dukaz-ze-libertarianismus-je-iluminatsky-komplot.htm

S pozdravem

James

0 0
možnosti

theojed

31. 5. 2012 20:48
Re: Velmi dobře theojede,

To docela vtipny ne? Já se snažím upozornit na to že v ČR zcela převládá diaketika socialismus-socialismus. Makow vůbec nepíše v čem je libertarianismus špatný, kromě důrazu na zlatý standard (tam se s nim částečně dá souhlasit). Každopádně ty nařčení z rasismu jsou uplně směšný. Zatímco Makow je dost drsnej antisemita, který je silně za hranou. A jinak Rotchildi a Rockefellerove dali prahy dohromady http://www.reformy.cz/zpravy/rockefellerove-a-rothschildove-se-spojuji/ ... tak je tam máte taky. A protokolům pokud Vám Makow fandi :)

0 0
možnosti

rezjir rezjir

31. 5. 2012 18:13
A kam tedy řadíte

Roinalda Reagana? Ten zadlužil USA až po uši. A  pravil, dluh musí být tak veliký, až se dokáže o sebe postarat sám.

1 0
možnosti

kaktusak

31. 5. 2012 21:42
Re: A kam tedy řadíte

A ekonomiku stimuloval státními zásahy (zbrojením). Prostě socialista.

1 0
možnosti

Pavel Pátek

31. 5. 2012 16:31
Jak je možné,

že polovina uchazečů uvedených v tabulce jsou členy pochybných nadnárodních "elitních" skupin a nikdo se nad tím nepozastaví? Je to náhoda, že všechny tyhle pochybné spolky usilují o likvidací státních suverenit, co nejvyšší úroveň centralizace moci, společnou měnu, armádu, soudy, policii a vládu? Vám to, lidi, nevadí? Není to tak dávno, co by byla spolupráce s těmito kosmopolitními gangy právem označena za pokus vlastizrady. A mohlo a mělo by to tak být označováno i dnes. Nebo jsme už dočista zpitoměli a zapoměli, kdo jsme, kde jsme se narodili a kde žijeme? Pojem vlast už pro nás nic neznamená? Pak si ji ti, kteří takto smýšlí, nezaslouží. A bohužel, většina těch ostatních v tabulce, i když si to někteří z nich možná ani neuvědomují, kopou s nimi na stejné straně hřiště.

6 0
možnosti

Marcus

1. 6. 2012 22:17
Re: Jak je možné,

Proč by se nad tím měl někdo pozastavovat? A proč jsou ty skupiny pochybné? Proč by to krucinál mělo vadit? Tak moc se těším až (jak doufám) Klaus odejde do důchodu. Dokázal svými demagogickými mystifikacemi zmanipulovat tolik lidí, že slovo mezinárodní je skoro sprosté :-D Ano jsme Češi - má to snad znamenat, že zalezeme do ulity, nebudeme se s nikým bavit, ale hlavně že si o všem můžeme rozhodovat sami? Jasný jasný, tohle by možná fungovalo v méně globalizovaném světě než je tenhle. Díky bohu za to, že klausiánů je málo.

0 0
možnosti

ScrLk

31. 5. 2012 16:18
Ten obrazek je sranda

Mohl jste jeste pridat - Ma svatozar a u Jakla dat - ANO. Jakl je klasicky liberal? To musi vedle kryptobolsevika z komunistickyho prognostaku a bankovniho socialisty Klause, trpet jak zvire.

1 0
možnosti

publicenemy

31. 5. 2012 14:50
Jakl

To s tím Jaklem myslíte vážně? Vám nevadí, že jeho šéf Klaus skáče, jak Putin píská? Mě vždycky pobaví, jak se člověk, který o sobě tvrdí, že je pravičák, staví za Klause, "nejlepšího" ekonoma, co kdy tento svět nosil, aniž by si uvědomil, že Klaus se v 80. letech podílel jako člen Prognostického ústavu na přípravě socialistických reforem. A když to náhodou nevyšlo, byla mu vyššími místy vnuknuta myšlenka, aby založil jedinou a tu pravou pravicovou stranu u nás;-DUž jen jeho poslední výstup, že soudruh Zeman by měl být příštím prezidentem, je jasnou ukázkou, co je ve skutečnosti zač a komu vlastně slouží!

6 0
možnosti

theojed

31. 5. 2012 14:57
Re: Jakl

Pokud Vím tak Klaus doporučuje volit Zemana...

0 0
možnosti

Petr-007

31. 5. 2012 14:38
Klasicky omyl

Libertarianska pravice chce aby stat mel so nejmensi vliv na zivoty lidi. Jenze pravice nejsou jen libertariani, kteri mimochodem se jeste v na zacatku minuleho stoledi radili spis k levici. Vetsi cast pravice a to historicky, od dob prvnich sporu monarchistu s republikany byla vzdy zastancem silneho statu.

3 0
možnosti

Pavel Pátek

31. 5. 2012 15:35
Re: Klasicky omyl

Ale Váš. Klasický liberalismus stojí a padá se silným státem. Problém je v tom, co si kdo pod spojením "silný stát" představuje. Silný stát v libertariánském pojetí spočívá především v jeho nikoli aktivistické ale pasivní ochranné roli. V roli ochrany každého občana proti iniciaci násilí proti němu ze strany jiných jedinců nebo skupin jako prvních. Pasivní role státu spočívá zejména na požadavku absence iniciace násilí i ze strany státu. Každý člověk je nadán přirozenými právy na život, svobodnou volbu a vlastnictví výsledků své práce o jejichž ochranu se stará nejefektivněji pasivní ochranný smluvní stát jako kolektivní nástroj obrany (tedy také násilí) vůči iniciátorům násilí (což apriori nevylučuje právo každého jedince na individuální obranu v případě selhání státu). V této své roli musí být stát pevný, neměnný a silný. Tento stát však nesmí mít ambice cokoli, poskytovat nebo garantovat. Má-li jakákoli moc cokoli poskytovat nebo garantovat, má zajisté také moc toto vše odepřít.

1 0
možnosti

jjezekj

31. 5. 2012 14:29
Zeman OK

I když jsem sympatizant a volič SSO, za prezidenta budu volit Zemana a nijak mě to nefrustruje. Z těch co mají šanci je to zdaleka největší formát ,vlastenec, člověk všeobecně respektovaný elitou i párii. A na tom v jeho roli prezidenta bude hlavně záležet.

4 0
možnosti

theojed

31. 5. 2012 14:58
Re: Zeman OK

Myslím, že to je zcela zcestný postoj. Podívejte se na tu tabulku. Jeho postoje ke klíčovým otázkám ČR jsou stejně sebevražedné jako u Švejnara a Fischera....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS