Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Že by korporační strana sponzorována stovkami velkých firem ?! 

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/419568/ANO-zacalo-dehonestovat.html

0 0
možnosti
ZK

Z61d45e27n29a 58K55o62č39í

1. 8. 2014 10:37

Dávat odkazy na vlastní stupidní blogy, je ubohost !!;-)

0 0
možnosti
ZK

Z60d25e88n86a 70K75o86č82í

31. 7. 2014 14:30

Nesmíte novinářům hned všechno věřit ;-)

0 0
možnosti
PM

Nerozumím jedné věci - když je tedy nafta s řepkou levnější než normální nafta, nač potřebují zemědělci zelenou naftu? Proč nejezdí na tu svojí levnější naftu s řepkou?

5 0
možnosti
ZK

Z76d38e90n61a 51K82o65č45í

31. 7. 2014 9:27

Protože ne všechny motory mohou jezdit bionaftu a tato nafta, kterou zemědělci používají je zatížena spotřební daní.  Vratkou se tak vyrovnají náklady našich zemědělců s podmínkami v okolních zemí.

0 1
možnosti
SN

:-)   Milý autore !  KDyž chcete něco solidního napsat a ne, jen se otřít o Babiše, tak si uvědomte, že přimíchávání biopaliv je nařízeno EU: Když to nebudeme dělat,(a nežije z toho jen Babiš,), bude to dělat jiný, nebo se to doveze a sedláci, co pěstují řepku mohou jít na pracák! Rozumíte česky?     RvRvRv

2 8
možnosti
VJ

Milý pane Nováku, Není to pravda. EU pouze určila cíl do roku 2020, do té doby nic přimíchávat nemusíme.

9 1
možnosti
ZH

;-D

Takže já ten Váš nářek shrnu do jedné věty.

"Pan ministr prosazuje rozpočtově neutrální reorganizaci daní, jejíž výsledkem bude o 25 haléřů dražší benzín a zvedne se konkurenceschopnost českých zemědělců."

OK, pokládám to za mnohem lepší řešení, než co provedli předchozí vlády zrušením zelené nafty, jelikož to poškodilo české zemědělce.:-)

0 4
možnosti
VJ

Ne do jedné věty to je shrnuté v nadpise:

Díky politice pana Babiše máme naftu dražší o 4 Kč a benzín o 2 Kč

5 0
možnosti
Foto

stále si všichni žijeme nad poměry dobře a důvod k nadávání není. Za mého mládí auto měl málokdo, a jezdil s ním jen párkrát do roka. Dnes si vozíme zadek den co den a kolikrát zcela zbytečně. Prostor k úsporám hledejme ve vlastním způsobu žití.

0 1
možnosti
JN

Chápu Váš příspěvek správně? Neměli bychom si stěžovat, měli bychom šetřit, abychom měli na vysoké daně? Pokud jste myslel takhle, v čem vidíte smysl takového šetření? Stát peníze vybrané na daních utratí za nesmysly a ještě nás neustále zadlužuje.

Argumentovat tím, co bylo dříve a proto dnes není potřeba, co máme, je nesmysl. Kdybychom se tímhle řídili, jsme ještě pořád na stromech. Dnes spíme doma v postelích a kolikrát je to zbytečné, v jeskyni bychom se vyspali také dobře a kolik bychom ušetřili.

6 0
možnosti
JS

Ceny nafty i benzínu je závislá na mnoha faktorech. Některé předchozí roky se v letních měsících cena blížila 40 Kč za litr. Dnes se dá koupi o několik korun levněji.

1 0
možnosti
JM

A Babiš je jedním z těch faktorů. A ne zrovna marginální.

6 1
možnosti
JL

Vazeny pane, hned na zacatku chci vam rici, nejsem ochrance pana Babise. Chci jen vam navrhnout, aby jste si nahradil jmeno Babis jmenem jinym. Treba Krystof!! Muzete i dat jmeno vaseho kandidata (Svobodnych), ktery by vedl ministerstvo financi se stejnymi partnery v koalici, jak je dnes ANO. Chcete udrzet rozpocet bez vetsich vydajich nez s deficitem 100 miliard. Ta zbyla koalice vam rozhazuje penize z leva, z prava. (viz cervenec 2014). Potom ten vas MF bude ve stejne pozici, jako dnesni MF Babis. Jsou jenom tri moznosti jak vas uspokojit pred takovou kritikou.

1. zvysit deficit

2. nechat vse jak je.

3. snizit naklady (skrtat vydaje statu)

Muzete mi napsat vas postoj k temto trem alternativam.

1 2
možnosti
VJ

Dobrý den,

Vzdycky prosazujeme bod 3. Je tam strašně moc prostoru http://volby.svobodni.cz/program/

6 0
možnosti
MP

Skutečná levicová politika. Okrádání lidí o daně. Opravdu sociální. Zdražení zhorší i podnikání a podpoří nezaměstnanost. Výběr daní bude nižší, výdaje státu na nezaměstnanost se zvýší. Na minulou vládu jsme nadávali, ale tahle vláda je ještě horší. Všechno chce zdanit.

10 1
možnosti
JL

Mame co jsme chteli....!

1 0
možnosti
Foto

Máte to, obávám se, spočtené správně. Když k tomu připočteme plánované "odčerpávání majetků" (rozuměj znárodnění, tedy krádež), máme se i nadále na co těšit.

4 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články