Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Bože, chraň tuto zemi od politologů a ekonomů...;-D

Tato svatá válka Svobodných proti Babišovi už začíná být na úrovni obsese...

0 0
možnosti
ZK

Z57d68e33n21a 55K57o44č53í

23. 12. 2013 13:56

Pane Jedlička, takže abych správně váš názor přeložila do češtiny.

Babiš chtěl původně podporovat stranu Svobodných, ale protože se pohádal s Machem, tak raději později založil svou vlastní stranu, což Macha a Svobodné strašně žere, že ANO ? 

Divím se že dosud na vás nepodal Agrofert žalobu, když stále dokola opakujete onen nesmysl, že jeho firmy dostávají ze státního rozpočtu prostřednictvím EU více než tři miliardy korun. Za takovouto manipulaci s fakty a podsouvání nepravd, můžete vy, nebo vaše strana dostat od soudu likvidační pokutu. Nebo už je žaloba podaná a čeká se jen na stání ?

Když vidím, jak pracují s fakty vysokoškolsky vzdělaní lidé a jak je dokážou účelově zkomolit, tak se vůbec nedivím že Svobodné volilo tak málo lidí. Dokážete si udělat nepřátele naprosto všude.  Vy jste vlastně vyrobili i stranu, která málem vyhrála volby. !!!!

Jak říká jeden můj podřízený - to člověka na.ere, že ?;-)!!!!

0 0
možnosti
Foto

Svobodné žere, že v jejich čele nestojí dotační magnát? Tak tomu snad nemůžete věřit ani Vy... Pán businessman si prostě myslel, že vzniká další "standardní" strana, která bude pracovat na bázi současného sviňského přerozdělovacího systému, a ono se nakonec ukázalo, že nic.

Ono snížit daně, omezit dotace a narovnat podmínky na trhu je přece zlodějina, kterou razí Klaus a BLESK, že jo...

0 0
možnosti
RJ

Pokud se podíváme na efektivitu volební kampaně Svobodných, vychází 1%preference asi na 400 tisíc Kč, zatímco u Babiše vychází 1% preferencí na 53 miliónů Kč. A takto by asi i obě strany hospodařily s našimi daněmi.

4 2
možnosti
AK

...a Mach je zase Klausův tajný výpotek. Neberu ani jednoho z těch tří.Rv

3 2
možnosti
ZK

Z63d95e48n25a 59K15o14č77í

23. 12. 2013 13:45

Ve svých slovech máte víc pravdy, než možná tušíte !!R^

0 0
možnosti
MP

Všechny údaje v blogu jsou dávno velmi známé a pravdivé. Kdo nechce vidět pravdu...Je zajímavé, že tato fakta, zároveň s tím, že jde o estébáka, by v případě jiného politika byly plné noviny a media by o tom mluvily celý den, v toto případě media mlčí. Není to divné?!?!!

5 3
možnosti
Foto

I když to zdaleka neni dokázané, tak pro mne je přijatelnější bývalý estébák jak současný přítel mafiánů a zloděj, což je většina dnešních politiků napříč parlamentními stranami.

3 3
možnosti
Foto

Myslím, že blogy by neměly sloužit politikům k agitkám. Zrovna tak by se mohl ptát autor umělců, zemědělců, majitelů FVE, vlastníků poradenských firem, o kolik by přišli, kdyby stát s EU zrušily dotace.

3 1
možnosti
ZK

Z13d87e35n40a 55K55o69č50í

22. 10. 2013 20:37

Vít Jedlička nemá mírně řečeno správné informace ( nebo by se také dalo říct že dokonce účelově lže ) a pouze papouškuje to, co mu nabulíkoval jeho šéf Petr Mach.Ta strana je směsí oddaných fanatiků  Macha a myšlenek Václava Klause .!!

2 6
možnosti
AL

Vít Jedlička je lídrem Strany svobodných občanů v Královéhradeckém kraji - pane krajský předsedo, můj hlas pomluvami nezískáte Rv

2 11
možnosti
VJ

To není pomluva, ale fakt, že o biopalivech lže

10 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články