Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a54n 92V10e96s90e69l81ý

27. 6. 2013 10:12

Inu vidíte. Ještě nedávno se zde Svobodní bili za to, že na soukromém HW a SW prostoru iDnes může všechna pravidla určovat majitel iDnes. Koho dá do soukromých, co smažou... ;-)

Snad Vás tahle teze najednou nedoběhla, autore? Snad byste se nebál? Babiš už taková "ta vaše liberální práva" nemá? Proč? :-P

1 0
možnosti

Hlavně svobodu projevu!  I když před časem bývalý, blogující místopředseda SSO, F.Matějka, pořídil pracně novou, ukázkovou, svobodnou TV Bloger, ktorá doterazky normálne nepremáva, dá se propaganda provozovat i pouličně u stánku, nejen s panem Jedličkou, jeho souputníky a malým dorostem..:-)

http://www.youtube.com/watch?v=G2L3CMijL_Q

0 0
možnosti

Vzdyt si Jedlicko zkuste svobodne s vasim Machem a odbornikem na uvery Matejkou, koupit celeho Babise.

2 1
možnosti

A pak že zemědělství a potravinářství nevynáší ....

0 1
možnosti

P.S. Podle ideologie liberálů má majitel mediálního prostoru plné právo rozhodnout, jaké názory strpí na svých paměťových nosičích a na svém papíru, a jaké ne.

0 0
možnosti

Co brání Svobodným, aby si založili vlastní vydavatelství a vydávali svoje noviny se svojí pravdou? Tak jako třeba KSČM? Babiš rozhodně nemá na mediálním poli převahu a podle toho co koupil, nejde ani tak o to aby o něm někdo nepsal, jako o business. Nepředpokládám že by někdy na Óčku, realitách, job... byla řeč o biopalivách. Konkurenčních serverů a TV stanic je požehnaně.

1 0
možnosti
Foto

Blogy zde na iDnes - ty pro mne dnes již nejsou - počkám si až co noví vlastníci sem přinesou. Pánové Jedličkové odejdou, jiní  jako já se již na to těší. Naše blogy budou rozhodně lepší - formou lehčí, obsahem však těžší (závažnější). A pan Jedlička? Ten nám dnes na nos bulíky jak Brno věší. Bude to jen chvilička a odejde.  Na tom však podle mne nesejde.

To pak bude má příležitost - toho věčného jen do diskuzí psaní, toho mám již vskutku dost.

Již dnes popisuji dnešní společnost svými básněmi - Balzac s tou svou Lidskou komedií by se mohl stydět -:) --- Jo a taky je vydám, nejspíše co nevidět.  

Šekspír kdesi napsal (už nevím, ani kde - je toho tak moc že těžko se to najde). Když Hamleta se, ptali co že to čet, pak taková prý byla jeho odpověď: "SLOVA, SLOVA, SLOVA".

Když čtu ty nekonečné tirády o svobodě trhu, hned nato zpravidla vrhu. Vrhu znova a znova - a přitom si opakuji  ta prorocká Hamletova slova: "SLOVA, SLOVA, SLOVA".

1 4
možnosti
Foto

Co všechno špatného máme ještě čekat - kromě toho co jste nám tu tak  působivě předestřel? A jak jste na to všechno přišel? Rozumem a zkušeností? Potom je vše v pořádku. V pořádku anóbrž v cajku.

Ale stejně,víte, já myslel že jste na straně podnikání, toho SVOBODNÉHO. Mimo jiné i tak, že podnikatele nevidíte již dopředu  černě. Asi jsem se mýlil.

Abych to aspoň nějak zakončil optimisticky - vašim prostřednictvím když dovolíte. Co vlastně vidíte růžově, pane autore? Tedy - kromě toho že se dostanete do parlamentu?

1 3
možnosti

Velmi špatná zpráva. Nebudou noviny s objektivními zprávami. Smutné.

4 3
možnosti

Kdo ovládá média, ten určuje veřejné mínění. A kdo určuje veřejné mínění, ovládá stát. To pan Babiš zřejmě dobře ví...

Nicméně pořád lepší, když jsou média v rukou českého kmotra, než když jsou v rukou německých korporací.

5 2
možnosti

Nevím, jestli je vaše mínění určováno médii, ale moje není.. Lepší jsou korporace bez ambicí na politický post, než mocichtivý Babiš.

5 1
možnosti
Foto

Samozřejmě že tento blog nezruší. Názory bezvýznamných blogerů mu jsou (m. c.) putna.

4 1
možnosti
Foto

Myslíte, že nám zruší blogy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články