Schwarzenberg lže, nový světový řád bohužel není pitomost

6.5. v pořadu Hydepark Karel Schwarzenberg uvedl: 1) Uskupení Bilderberg je neškodné setkání a nemělo vliv na volbu prezidenta EU 2) Pro skupinu Bilderberg není Česká republika zajímavá 3) Že úvahy o tom, že Bilderberg buduje světovou vládu a Nový světový řád jsou pitomosti. Lhal - nový světový řád je dnes oficiální program evropských socialistů a jeho kolegové z Bilderbergu o něm s oblibou mluví. Otázka je: Proč se za to kníže stydí?

Paroubek je na nový světový řád náležitě pyšný.Česká televize

Aneb, co mají společného TOP09, Věci veřejné, Evropští socialisté a Alexandr Vondra. A proč si Klaus myslí, že nové strany jsou ohrožením demokracie?

Nový světový řád, tak se jmenuje politický program, který si v roce 2003 vytyčili evropští socialisté. Ten donekonečna opakovaný termín všemi konspiračními teoretiky a zesměšňovaný „racionálně“ uvažujícími lidmi je ve skutečnosti politickým programem jednoho z nejvlivnějších politických uskupení na světě. Ano, jedná se o ten samý termín, který se opakuje v neobolševickém filmu Zeitgeist, drastickém filmu Endgame nebo ve zbrusu novém filmu Neviditelná říše: Nový světový řád definován. Pojďme se tedy podívat, jak si tento Nový světový řád naše evropská socialistická internacionála představuje. A abyste věděli, že neblouzním, přikládám i odkaz.  Na druhém, neméně zajímavém odkazu, je aktualizovaná verze programu, která se vytvářela v prosinci minulý rok v Praze, odkud jsme pro Vás z České televize pořídili parádní úvodní fotku s Paroubkem k tomuto článku.
Dobře, už Vás nebudu napínat a seznámím Vás s tím, jak to s námi socialisti myslí v bodech.

  • Hned na začátku svého výše citovaného dokumentu si socialisté nevytyčili nic menšího než potřebu vytvořit světovou „demokratickou“ vládu. Protože bez té prý nemáme žádnou šanci vyrovnat se s globálními problémy. Když se podíváme na dnešní EU a to, jakým způsobem demokracie vzala za své během schvalování Lisabonské smlouvy (obcházení, ignorování a opakování referend), tak se člověku při myšlence na globální „demokracii“ hned „uleví“. EU přitom má sloužit jako vzor pro ostatní světové integrační regiony, které budou postupně připraveny spojit se pod jednou světovou vládou. To všechno je plánováno v horizontu jednoho až dvou desetiletí, tedy okolo roku 2020.
  • Společná zahraniční a obranná politika celé EU. Tedy jedno velení, kterému všech 27 zemí předá kontrolu nad svými vojsky. A jednoho ministra zahraničí, kterému národní státy nebudou mluvit do toho, co dělá. To už se s Lisabonskou smlouvou a dosazením baronky Cathy Ashtonové na post ministryně zahraničí částečně, ale dosti rozpačitě povedlo. Její jmenování je zvláštně pikantní tím, že v mládí dělala pokladnici britskému Hnutí za nukleární odzbrojení, které zastupovalo zájmy Sovětského svazu a bylo financováno britskými komunisty.
  • Společná imigrační politika pro celou EU, protože prý je potřeba populačně chřadnoucí Evropu náležitě doplňovat. Zde je dobré dodat, že se schválením Lisabonské smlouvy je tento bod již naplněn. Imigrační politika plně spadá do pravomocí EU, která státům EU bude přidělovat imigrační kvóty tak, aby žádná země neměla nedostatek těch či oněch imigrantů, tedy aby ten multikulturální mix byl dostatečně vyvážený. Není potřeba si nic nalhávat, jedná se především o import voličů sociální demokracie. Evropská Unie právě zahájila postupnou imigraci 56 milionů severoafrických muslimů. Projekt se jmenuje „Euro-Mediterranean Partnership“ (též „Barcelonský proces“ nebo „Unie pro Středomoří“).

Díl o dalších bodech nového světového řádu uvedu v pondělí 24. května v 10:00.

článek připravený k tisku je k dispozici ve formátu PDF

Sestříhaný pořad Hyde Park 6.5.2010 s účastníky Bilderbergu: Karlem Schwarzenbergem, Georgem Bushem seniorem, Jacquesem Attalím, José Barossem a dalšími.

Více o zdrojích k tomuto videu zde.

Autor: Vít Jedlička | pátek 21.5.2010 10:14 | karma článku: 32,27 | přečteno: 3183x
  • Další články autora

Vít Jedlička

Bůh je libertarián

28.1.2014 v 20:53 | Karma: 30,32

Vít Jedlička

Boj o svobodu nebo o dolary?

5.11.2013 v 18:55 | Karma: 21,28

Vít Jedlička

Zoufalý Babiš? ANO!

22.10.2013 v 18:29 | Karma: 29,80
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2916x
Studoval ekonomii na VŠE a politologii na CEVRO Institutu.Najdete mě na Facebooku
Zakladatel občanského sdružení Reformy.cz
Kandidát Svobodných do Evropského parlamentu s č. 4

Seznam rubrik

Oblíbené články